(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zeleninové rizoto - výborné jako příloha k rybám
Potřebné ingredience
rýže, olivový olej, cibule, rajče, paprika
Postup přípravy
Na olivovém oleji zapěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme na nudličky nakrájenou papriku a dusíme, nakonec přidáme nakrájené rajče (předtím ho spaříme a oloupeme) a podusíme.
Rýži uvaříme se solí hodně do měkka, aby byla téměř až rozvařená. Podušenou zeleninu smícháme s rýží a prolijeme olivovým olejem.
Rýži uvaříme se solí hodně do měkka, aby byla téměř až rozvařená. Podušenou zeleninu smícháme s rýží a prolijeme olivovým olejem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé